Afbeelding
Foto: John Zoetebier

Vijfde remise voor KHC

Sport

KAMPEN - KHC heeft zaterdag voor de vijfde keer gelijkgespeeld. Tegen DZC ’68 kwam de ploeg van trainer Kenan Durmusoglu uit op 1-1. Leroy Knol scoorde in de 79ste minuut de gelijkmaker voor KHC,. “Verdiend”, aldus Durmusoglu, die de nadruk legde op de goede eerste helft van zijn ploeg.

KHC was in de eerste helft de bovenliggende partij, maar kon dat niet omzetten in de score. Terwijl dat wel had gekund. “We hebben verschillende goede momenten hiervoor gehad”, aldus Durmusoglu.

Hij zag zijn ploeg direct na rust op achterstand komen. “Er werd gevlagd voor buitenspel, maar de scheidsrechter liet doorspelen. Vervolgens viel de bal voor de voeten van Noë Bokila. Hij schoot de 0-1 binnen.”

Na deze treffer had DZC zo’n tien minuten de overhand. Daarna nam KHC het over. Dat leidde tot de gelijkmaker van Knol. “Dat was uit een goede aanval over meerdere schijven. Hushan Ali leverde een goede voorzet af. Vervolgens kopte Leroy de bal diagonaal binnen”, aldus Durmusoglu, die tevreden is over de defensie van KHC. “We zijn moeilijk te verslaan. We geven heel weinig weg. We hebben een goede organisatie. Dat is geweldig om te zien.” Aan de andere kant komt KHC moeizaam tot scoren. “In de eindfase halen we steeds net niet de trekker over. Dat moet beter”, aldus de KHC-trainer.

Afbeelding
Afbeelding

Gerard Meijeringh