Afbeelding
Stockfoto: Gerard Meijeringh

KHC verliest met geflatteerde cijfers van Be Quick ’28

Sport


KAMPEN - KHC heeft zaterdag met 0-3 verloren van Be Quick ’28. Een uitslag die volgens KHC-trainer Kenan Durmusoglu niet de juiste verhoudingen weergeeft.

“Tot aan de 60ste minuut was er geen enkel schot op doel van het elftal van Be Quick. Wij kregen daarentegen een aantal grote kansen. Drie grote momenten. We hadden zeker met 2-0 voor moeten staan.” 

Zo had Boaz Smits de score kunnen openen. Hij ging alleen af op de keeper, maar kwam niet tot scoren. Leroy Knol kreeg een goede kopkans, maar koos ervoor om de bal met zijn borst af te leggen naar een ploeggenoot, maar dat leidde tot niets. En dan was er nog een situatie waarin KHC een grote kans kreeg, maar de assistent-scheidsrechter van Be Quick vlagde voor buitenspel. “Ten onrechte”, aldus Durmusoglu.

In de 64ste minuut ging het fout. KHC liet zich verrassen bij een diepe bal. Jarno van Essen pikte de bal op en scoorde. Tien minuten later kwam hij weer tot scoren. In de slotfase zorgde de geheel vrijstaande Hugo Winkeler voor de 0-3.

“Na de 0-1 zijn we de moed verloren. We hebben de doelpunten te gemakkelijk weggegeven, maar ik geef wel de complimenten aan de tegenstander. Be Quick ’28 is een mooi jong elftal met heel voetbalkwaliteiten.”

Gerard Meijeringh