KHC laat het afweten bij Be Quick ’28

KAMPEN – KHC heeft zaterdag vrij kansloos met 3-0 verloren bij Be Quick ’28. Met name in de eerste helft speelde KHC zeer matig en bracht het veel te weinig.

KHC toonde in Zwolle niet genoeg inzet. Dat leidde tot een vrij forse nederlaag. In de 8ste minuut viel de 1-0. Bij een vrije trap twijfelde keeper Demi Loet-Loetoer. Vervolgens werd de bal binnen gekopt. KHC kwam er niet aan te pas en wist in de eerste helft niets te creëren.

Vijf minuten na rust werd nonchalant verdedigen genadeloos afgestraft door Be Quick (2-0). Daarna kwam KHC er wat beter in. De Kamper ploeg voetbalde ook kansen bij  elkaar. Zo raakte Burak Alp de lat en schoof invaller Jeffrey van der Vlist, oog in oog met de keeper, de bal naast. De aansluitingstreffer bleef uit. In de slotfase bracht Be Quick de eindstand op 3-0.

Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 24 apr, 13:15
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 24 apr, 11:11
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 24 apr, 08:00