Afbeelding

Joke Lorist-Klappe nieuwe voorzitter AV Isala ‘96

Sport

KAMPEN – Joke Lorist-Klappe is woensdagavond tijdens de algemene vergadering van AV Isala ’96 benoemd tot voorzitter van de Kamper atletiekvereniging. Ze is de opvolger van José Schilderinck, die maar liefst zes jaar preses was van AV Isala ’96 en negen jaar in het bestuur zat.

Tijdens de algemene ledenvergadering zijn traditiegetrouw de waarderingsprijs en aanmoedigingsprijs uitgereikt. Dit keer ging de waarderingsprijs naar Erjan Palland, die al vele jaren lid is van AV Isala ’96. Hij is trainer bij de CD-junioren en is lid van het WOC (wedstrijdorganisatiecommissie). Ook fungeert hij als speaker bij baanwedstrijden.

Pieter van Wissen werd beloond met de aanmoedingsprijs. Met deze prijs zet AV Isala ’96 elk jaar een atleet in het zonnetje die veel trainingsuren maakt, een voorbeeld is voor andere atleten en bijzondere prestaties levert. De club moedigt deze atleet aan om met veel plezier door te gaan.

Van Wissen traint als junior traint drie maal per week op de baan en zit bij de jeugd selectiegroep op maandagavond. Sinds een paar weken, loopt hij stage als trainer bij de A-pupillen van AV Isala ’96.