Afbeelding
Foto: Aangeleverd

The Gents in De Burgwal met een programma over Jules de Corte

Partnerbijdrages

Op 15 oktober geven The Gents In De Burgwal een middagvoorstelling onder de titel ‘Ik zou wel eens willen weten’. Centraal daarin staan de liederen van Jules de Corte, die zoveel voor de Nederlandse kleinkunst heeft betekend. Met zijn oeuvre van zo’n vierduizend liedjes, zijn gedichten en verhalen, heeft hij een onuitwisbare indruk achtergelaten.

The Gents brengen een ode aan dit icoon, samen met pianist Bert van den Brink en jazz- en popzanger Henk Kraaijeveld. De liederen van De Corte werden speciaal voor dit programma door Bert van den Brink gearrangeerd en deze worden tijdens het concert afgewisseld met solo’s van Henk Kraaijeveld. Het vocaal ensemble wisselt a capella af met liederen met pianobegeleiding door Bert van den Brink. Ook geven Van den Brink en Kraaijeveld hun eigen bespiegelingen op de liederen van De Corte.  Speciaal voor deze voorstelling is een projectkoor van mensen met een visuele beperking samengesteld. Dirigent is Annemiek van der Ven.

De Burgwal - zaterdag 15 oktober – aanvang 15.30 uur (zaal open 15.00 uur). Voorverkoop € 22,50.zaalverkoop € 24,50. Meer informatie: www.deburgwal.com.

Dit is een partnerbijdrage van De Burgwal.

Nick de Vries