Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Nieuwe keuken kopen? Zo pak je dat aan!

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Een nieuwe keuken uitzoeken en bestellen is een grote investering en vergt de nodige aandacht en tijd. Er zijn verschillende keukenstijlen waar je uit kunt kiezen en het is belangrijk om te bepalen welke stijl het beste bij jou en jouw woning past. In dit artikel bespreken we daarom de populairste stijlen voor keukens en leggen we uit hoe je een adviesafspraak kunt maken bij Superkeukens.nl!

Welke keukenstijl past bij mij?

Een van de meest populaire keukenstijlen is de landelijke keuken. Deze keuken kenmerkt zich door een warme en gezellige uitstraling met natuurlijke materialen zoals hout en steen. De moderne keuken daarentegen is strakker en minimalistischer en maakt vaak gebruik van glanzende materialen zoals glas en metaal. Verder is er nog de design keuken die zich kenmerkt door een futuristische uitstraling met opvallende vormen en kleuren. Begint het al te duizelen? Een nieuwe keuken kopen doe je niet zomaar, dus raden we aan om eerst inspiratie te zoeken op internet. Op de website van Superkeukens.nl kun je bijvoorbeeld inspiratiefoto’s vinden en ervaringen van klanten lezen die jou al voor zijn gegaan. Zo krijg je een beter beeld bij de verschillende soorten keukens en kun je voor jezelf bepalen welke stijl en indeling het beste bij je past.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Voordat je een keuken gaat bestellen, is het belangrijk om de maten van de ruimte op te nemen en te bepalen welke apparatuur je nodig hebt. Denk hierbij aan een oven, koelkast en vaatwasser. Het is ook belangrijk om na te denken over de indeling van de keuken en de gewenste opbergruimte. Op basis van deze informatie kan je bij Superkeukens.nl een adviesafspraak maken en jouw wensen voorleggen.

Plan een (gratis) adviesafspraak in

Tijdens de adviesafspraak wordt er samen met een keukenadviseur gekeken naar de mogelijkheden en wensen voor de nieuwe keuken. Er wordt gekeken naar de beschikbare ruimte en de gewenste indeling. Op basis daarvan wordt er een ontwerp gemaakt met de gewenste keukenapparatuur en opbergruimte. Tijdens de afspraak kunnen ook materialen en kleuren worden uitgekozen. Dit kun je in één van de showrooms doen, die door heel het land zijn verspreid.

3D ontwerp van jouw nieuwe keuken

Heb je een keuze kunnen maken en heb je een goed beeld van wat jouw nieuwe keuken allemaal moet hebben? Dan kun je bij Superkeukens een 3D ontwerp laten maken van je nieuwe keuken. De keukenadviseur maakt met geavanceerde software een 3D ontwerp van jouw droomkeuken, waarbij je de keuken vanuit alle hoeken kunt bekijken. Zo krijg je een goed beeld van hoe de keuken er in jouw ruimte uit zal zien. Na het eerste ontwerp kun je aanpassingen doorgeven en het ontwerp verder optimaliseren tot je helemaal tevreden bent.

Keuken bestellen en (laten) monteren

Als je tevreden bent met het 3D ontwerp van je nieuwe keuken, kun je bij Superkeukens de keuken bestellen en laten monteren. Superkeukens werkt met zorgvuldig geselecteerde montagebedrijven in jouw regio. Deze vakkundige monteurs zijn bekend met de producten van Superkeukens en weten dus precies hoe ze jouw mooie keuken moeten plaatsen. Zij werken hierbij volgens de strenge voorschriften en richtlijnen. Hierdoor ben je verzekerd van een goed gemonteerde keuken en kun je snel genieten van je nieuwe aankoop!