De Full Color Run
De Full Color Run Foto: Sven de Lang.

Stap in een wereld vol kleur met de Hylkema Full Color Run

Partnerbijdrages

KAMPEN - Het Full Color Festival in Kampen transformeert met de Hylkema Full Color Run het Stadspark op vrijdag 16 juni in een echt kleurenparadijs. De alweer derde editie van de Hylkema Full Color Run vindt plaats om 18:30 uur in het Stadspark, De eerste edities in 2019 en 2021 waren met bijna 500 vrolijke en sportieve deelnemers volledig uitverkocht. 

De Hylkema Full Color Run vormt de aftrap voor het bruisende Full Color Festival, een tweedaags evenement met muziek, een grote cultuurmarkt, theater en spelactiviteiten. Na een gezamenlijke warming-up op het hoofdveld van het Full Color Festival, zal het startschot klinken en beginnen alle deelnemers aan hun kleurrijke route langs een afgezet parcours dat toegankelijk is voor het publiek. De route loopt volledig door het stadspark en heeft een lengte van iets minder dan 2 kilometer. Het parcours is geschikt voor iedereen en zorgt gegarandeerd voor een kleurrijke glimlach op ieders gezicht!

Volgens de organisatie is het kijken naar de Hylkema Full Color Run nog nooit zo leuk geweest. Er zal worden meegezongen en meegedanst op de muziek van de dweilorkesten KEK en Broederband. Na afloop kunnen deelnemers (gratis) met elkaar op de foto voor een kleurrijke portretfoto. 

Meer informatie over het semi-sportieve evenement is te vinden op www.fullcolorrun.nl. Deelname kost € 12,50 en omvat een startbewijs, een T-shirt, een zakje kleurpoeder en twee consumptiemunten voor het Full Color Festival. Koop je startbewijs online, zolang de voorraad strekt. Join the fun, join the Full Color Run.

Nick de Vries