Afbeelding
Foto: Tennekes

Full Color festival zoekt vrijwilligers

Algemeen

Nu de temperaturen stijgen begint het voor de organisatie van het Full Color Festival na bijna een jaar van voorbereiding steeds meer te kriebelen. Op vrijdag 16 en zaterdag 17 juni 2023 verandert het stadspark van Kampen in een groot kleurrijk festivalterrein!

Van Kampen, voor Kampen en door Kampen!

Ieder jaar doen er weer meer mensen, instanties, verenigingen en bedrijven mee aan het festival. Het is fantastisch om te zien dat iedereen die we vragen mee wil helpen om dit gratis festival mogelijk te maken. Zo staan tientallen ondernemers ons financieel maar ook met goederen bij, zo voelt het echt als een evenement voor én door Kampen! 

Een gratis evenement wordt betaald door sponsoren, subsidies en natuurlijk de opbrengsten van de drankjes die de bezoekers kopen tijdens het festival. Alleen op die manier kunnen we het festival gratis houden met een fantastische line-up. Dat is ook dit jaar weer gelukt en daar zijn we ontzettend trots op!

Festival voor iedereen

Het festival is er echt voor iedereen. Dankzij samenwerkingen met Quintus, de Bibliotheek, de Kinderboerderij en de Natuurspeelplaats zijn er op zaterdag allemaal creatieve workshops, kindertheater en spelletjes voor kinderen. Nieuw dit jaar is ook de kinderkraam, waar kinderen zelf iets kunnen kopen.

Help je ons mee?

Heb jij 16 en/of 17 juni nog geen plannen en wil je een ervaring om nooit te vergeten? Meld je dan aan als vrijwilliger voor het Full Color Festival. We zoeken nog bartoppers, muntenverkopers, handige Harry’s en op- & afbouwers. We ontvangen je met open armen! Stuur een e-mail naar fullcolorfestival@gmail.com.

Nick de Vries