Afbeelding
Foto: Tennekes

Meld je aan als vrijwilliger voor het Full Color Festival

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - Nog een paar weken en vult het festivalterrein in het Stadspark van Kampen zich weer met gezelligheid, muziek, lekkere hapjes en heel veel mooie momenten.

Zonder vrijwilligers kan het Full Color Festival niet bestaan. De organisatie vertelt: “Voor de aankomende 25e editie komen we nog wat handjes te kort. Daarom vragen we jouw hulp. Heb je hart voor het Full Color Festival en het voortbestaan, zet je har(d)t in. Wij zijn nog op zoek naar leuke, gezellige, enthousiaste mensen voor achter de bar, bij de munten, de infostand en backstage.”
Wie zin heeft om de schouders onder het festival te zetten, kan zich ’s melden voor avonds of overdag. Aanmelden kan via Chantal fullcolorfestival@gmail.com. Direct het aanmeldformulier invullen? Dat vind je op de website van het Full Color Festival.
“En wat gebeurt er dan?” vroegen we aan de vrijwilligerscoordinator Chantal. “Wanneer je je aangemeld hebt als vrijwilliger van het Full Color Festival neem ik contact met je op en ontvang je van mij alle informatie die je nodig hebt. Ga je biertjes tappen en heb je nog geen tapervaring? Nou dan krijg je een biertap training. Die staat al op de planning”.
“Tijdens het festival op 17 en 18 juni zorgen we natuurlijk goed voor je. Je krijgt het fantastische crew t-shirt en vanzelfsprekend wordt er voor drinken en heerlijk eten gezorgd. Je bent onderdeel van een geweldig leuk team, ontmoet allemaal nieuwe mensen en wij zijn je ontzettend dankbaar. Want zonder vrijwilligers kan het mooie Full Color Festival niet bestaan.”

Nog een paar weken en vult het festivalterrein in het Stadspark van Kampen zich weer met gezelligheid, muziek, lekkere hapjes en heel veel mooie momenten.

Nick de Vries

Nick de Vries