Afbeelding
aangeleverd

Organisatie begonnen: ‘Full Color gaat dit jaar door’

Algemeen

KAMPEN - Nu de Covid maatregelen geheel zijn verdwenen is de weg vrij om weer een echt ouderwets Full Color Festival te organiseren. De eerstvolgende editie staat gepland op vrijdag 17 en zaterdag 18 juni in het Stadspark in Kampen.

Mede-organisator Gerrit Juffer: “De organisatie is afgelopen week bijeengekomen en het was vrij snel duidelijk dat wij er ontzettend veel zin in hebben om eindelijk weer een mooi festival te kunnen organiseren. We realiseren ons dat het kort dag is, in slechts 2,5 maand moeten we alles gaan regelen, van het muzikale programma, de markt, sponsoring, vrijwilligers tot en met alle logistieke zaken die er bij komen kijken, maar dat gaan wij natuurlijk, zoals altijd, voor elkaar krijgen.”

In 2020 zou de 25e editie gaan plaatsvinden, helaas heeft Covid roet in het eten gegooid. Er was nog een plan om in 2021 in kleine opzet The Sound of Full Color te organiseren, maar ook dat kon uiteindelijk niet doorgaan. 

“We zijn enorm blij dat we zonder enige maatregel iedereen weer mogen uitnodigen op het Full Color Festival, want dat is waar we voor staan: een festival waar iedereen welkom is.”

Nick de Vries

Nick de Vries