Steam Sister vervangt Scrum op Full Color Festival Kampen

Algemeen

Voor de Scrum-fans een dikke domper. Een verandering in de line up van zaterdag 18 juni. Ziekte gooit op het laatste moment roet in het eten voor het optreden van morgenavond op het Full Color Festival. De organisatie vertelt: “Wat hebben we naar ze uitgekeken, de mannen van Scrum net zo hard.”

“We zijn als een dolle naar een vervangende topband gaan zoeken, en die hebben we gevonden: Steam Sister komt ons overspoelen met hits, glitter, liefde, stoom en muziek.”
Steam Sister speelt voor iedereen die van feest houdt! “Ze brengen covers zoals je ze nooit eerder gehoord hebt. Herkenbaar maar niet voorspelbaar. Deze vijf vrouwen blazen jou, jouw vrienden én het complete hoofdveld omver met hun energieke show vol glitters, stoom en neon. ??Laat je vanaf de eerste minuut veroveren en betoveren door STEAM SISTER. Omdat het kan. Voor iedereen die zich niet gek wil laten maken. Alles is mogelijk is hun motto. Zo zie je maar weer. Scrum: van harte beterschap, laten we gauw bellen voor het volgende jaar.”

Nick de Vries

Nick de Vries