Afbeelding
Foto: Aangeleverd.

Kamper Leesfestijn

Partnerbijdrages

Zaterdag 10 juni wordt het Kamper Leesfestijn georganiseerd in de binnenstad van Kampen. Een dag vol met boeken: lezen, voorlezen, illustreren, ontdekken en speuren! Er worden verschillende workshops gegeven door bekende illustratoren en schrijvers. Ook kun je boeken laten signeren.

Signeren
Jouw favoriete boek laten signeren? Op zaterdag 10 juni kan dat bij Kiekoo! Kom gezellig langs in de winkel en maak een keuze uit onderstaande titels:
10:00 uur Iris Boter 
Zootje ongeregeld - Voor altijd - De zoete zusjes

12:30 uur Marieke ten Berge
Polder - Noord - Kleur - Het dieren vriendenboek

14:15 uur Tiny Fisscher
De droom van Schildpad - Het kan ook andersom - dit.

15:15u Djenné Fila 
Toen rups een vlinder werd - Een kleine geschiedenis van de mens door dierenogen

Wil je er zeker van zijn dat jouw favoriete boek er nog is? Reserveer dan vooraf! Dan staat jouw boek klaar om gesigneerd te worden! Reserveren kan via het instagram account van Kiekoo: Kiekoo_winkel. Opgeven voor een workshop? Er zijn nog een aantal plekken vrij, reserveren kan door een berichtje te sturen of kom even langs in de winkel.

De workshops worden gratis aangeboden door Kiekoo en het heropeningsfonds van de gemeente Kampen. Kiekoo werkt samen met de bibliotheek, zo kunnen er deze dag veel boeken gelezen en bekeken worden! Signeren van boeken kan na aanschaf van een exemplaar in de winkel plaatsvinden.

Kijk voor meer informatie op www.kiekoo.nl.

Afbeelding
24 verenigingen uit Kampen op pad voor Grote Clubactie Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Expositie van prints van werken van Van Gogh Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Burgemeester en wethouders laten regionale stem horen tijdens 'Laat ons niet in de St(r)eek' - evenement Algemeen 18 uur geleden