Afbeelding
Foto: Aangeleverd.

Van woonidee naar realiteit, een woonconcept dat klopt!

Partnerbijdrages

“In onze prachtige showroom aan de Zambonistraat in Kampen, vind je alle items voor alle ruimtes in jouw huis. Ons team staat voor je klaar. Met ons aanbod in slapen en wonen ervaar je een complete woonbeleving: van inspiratie tot advies en realisatie én dat allemaal onderéén dak”, aldus de enthousiaste medewerkers van ‘t Sfeerhuis.

Na tien jaar was het de hoogste tijd voor wat anders. Theo: “Net als de particulier die soms op z’n eigen interieur uitgekeken raakt, raakten wij dat ook. Tijd voor iets anders.” 

“De tijd heeft tenslotte ook niet stilgestaan”, vervolgt Henk. “En waar de particulier iedere tien jaar ‘voelt’ dat er aan het eigen (t)huis wel iets mag veranderen, is dat bij Totaalinrichting Van Dijk niet anders.”

Bloed, zweet en tranen heeft het gekost, maar het team van ‘t Sfeerhuis is trots op en blij met het eindresultaat van de showroom! “We zullen verder gaan onder een nieuwe maar ook bekende naam: ‘t Sfeerhuis | Maatwerk in wonen en slapen.”

“Om onze nieuwe showroom aan onze klanten te kunnen laten zien houden we een feestelijke heropening. Met trots laten wij op vrijdag en zaterdag 9 en 10 juni onze nieuwe showroom zien.”

Dit is een partnerbijdrage van ’t Sfeerhuis maatwerk in wonen en slapen:
Zambonistraat 4a, Kampen
038-3313679
www.sfeerhuiskampen.nl/

Afbeelding
24 verenigingen uit Kampen op pad voor Grote Clubactie Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Expositie van prints van werken van Van Gogh Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Burgemeester en wethouders laten regionale stem horen tijdens 'Laat ons niet in de St(r)eek' - evenement Algemeen 19 uur geleden