Afbeelding
Foto: Aangeleverd.

Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting

Partnerbijdrages

Renate Zoetebier opende 5 jaar geleden een Livera winkel in Kampen nadat ze enige jaren geleden in Dronten de winkel had overgenomen van haar vorige werkgever. Zoetebier vertelt: “Livera bestaat al meer dan 50 jaar en wij streven ernaar een merk te zijn voor de krachtige, bewuste vrouw van vandaag. Met onze producten die een harmonieuze balans hebben tussen comfort, luxe en sexappeal, weten wij dat geen vrouw, geen lichaam en geen smaak  hetzelfde is. Daarom is er altijd een selectie producten bij Livera nauwkeurig afgemeten op haar behoeftes, haar lichaam en momenten in haar leven. Daarnaast heeft Livera duurzaamheidsinitiatieven hoog in het vaandel.”

Onder de nieuwe strategie ‘schaamteloos jezelf’, vallen verschillende aspecten van schaamte die vrouwen ervaren, zoals schaamte voor het eigen lichaam, om hulp te vragen en om voor zichzelf te kiezen. Bij Livera staat de vrouw op de eerste plaats en hoeft zij zich nooit te schamen of te verantwoorden. Lingerie kiezen die bij jou past, is een stap in de goede richting om honderd procent jezelf te kunnen zijn.

“Wij bieden een gevarieerde collectie aan van lingerie , nachtmode, ondermode en badmode van verschillende merken. Voor elk moment in het leven van de volwassen vrouw. Terwijl ons lichaam veranderd, veranderd de lingerie sets niet altijd mee. Sterker nog meer dan de helft van de vrouwen draagt nog steeds de verkeerde maat. Renate, Bea, Anita en minona helpen je graag met het opmeten en het vinden van je ideale BH, badmode of nachtmode.”

De badmode is gevarieerd in stijl, pasvorm en trends voor een kleurrijke zomer. Van trendy bikini’s en elegante badpakken tot comfortabele tankini’s en stijlvolle strandmode. “Deze zomer ga je veel badmode met lurex zien, dat is een glanzende stof die metallic garen bevat en de animal print is weer terug maar dan anders…” Livera Kampen is gevestigd aan de Oudestraat 71, 8261CG Kampen, T. 038-3033396.

Dit is een Partnerbijdrage van Livera Kampen.