De politie deed meerdere malen onderzoek in het pand van Van den Heuvel. Vandaag zijn er in Kampen meerdere invallen gedaan.
De politie deed meerdere malen onderzoek in het pand van Van den Heuvel. Vandaag zijn er in Kampen meerdere invallen gedaan. Foto: Huib Strengers.

112 Kampen: Politie houdt tweede verdachte aan in onderzoek naar overlijden van Maas van den Heuvel

112

KAMPEN - Op dinsdag 16 januari zijn er door de politie verschillende acties verricht in Kampen en Rotterdam. Daarbij is een 22-jarige man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het overlijden van Maas van den Heuvel en een gewelddadige woningoverval in Epe. 

De politie heeft niet bekend gemaakt waar de verdachte aangehouden is.

Op Facebook verscheen vandaag een post van een politie-eenheden die actief waren in Kampen. Of deze met de aanhouding te maken hebben is niet bevestigd. Maar de link lijkt aannemelijk.


De politie hield op donderdag 28 december al een 22-jarige man uit Curaçao aan op verdenking van betrokkenheid bij het overlijden Van den Heuvel.

Op die dag deed de politie in meerdere panden in Kampen en in twee woningen in Schiedam huiszoekingen. Hierbij is de 22-jarige man uit Curaçao gearresteerd. Het lijkt erop dat een woningoverval in Epe het onderzoek in een versnelling gebracht heeft. Hierbij werd ook geweld gebruikt. De overval zette de politie op een spoor dat leidde naar de panden in Kampen en Schiedam. 

Maas van den Heuvel werd woensdag 18 oktober levenloos gevonden in zijn woning aan de Buiten Nieuwstraat in Kampen. De politie ging door de omstandigheden uit van een misdrijf. Wat deze omstandigheden waren is niet bekend gemaakt.

Afbeelding
Gebedsgenezing en demonen uitdrijven ook aan de orde in Kampen, minister krijgt kamervragen over Tom De Wal en aanhang maar kan niet.. Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:34
Wethouder Boddeus ontvangt de felicitaties en een taart van Hilda Helmhout namens de lokale afdeling van de Fietsersbond.
Fietsersbond feliciteert gemeente Kampen Nieuws Ingezonden 23 mei, 15:21
Kloens biddend tijdens een actie in Sao Paulo
Evangelist Jelthe Kloens uit kampen terug uit Brazilie na 'succesvolle missiereis' met honderden bekeerlingen en wonderen Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:16