KAMPEN - Vrijdagmiddag 2 februari rond 14.30 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Frieseweg - N765 in Kampen. Een bestelwagen is hier in botsing gekomen met een personenauto. Hierbij zijn twee minderjarigen kinderen met letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het verkeersongeval precies kon gebeuren, is niet duidelijk. De schade en ravage is enorm. Een traumahelikopter werd ingezet en deze is geland langs de Zwolseweg voor mogelijk een rendez-vous met de ambulance. Specialisten van de Verkeersongevallen Analyse \(VOA\) doen onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. Een berger zal moeten komen, om af te slepen.
KAMPEN - Vrijdagmiddag 2 februari rond 14.30 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Frieseweg - N765 in Kampen. Een bestelwagen is hier in botsing gekomen met een personenauto. Hierbij zijn twee minderjarigen kinderen met letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Hoe het verkeersongeval precies kon gebeuren, is niet duidelijk. De schade en ravage is enorm. Een traumahelikopter werd ingezet en deze is geland langs de Zwolseweg voor mogelijk een rendez-vous met de ambulance. Specialisten van de Verkeersongevallen Analyse \(VOA\) doen onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. Een berger zal moeten komen, om af te slepen. Foto: AS Media

112 Kampen: Veel schade bij ongeval aan Frieseweg bij Kampen

112

KAMPEN - Vrijdagmiddag 2 februari rond 14.30 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Frieseweg - N765 in Kampen.

Een bestelwagen is hier in botsing gekomen met een personenauto. Hoe het verkeersongeval precies kon gebeuren, is niet duidelijk. De schade en ravage was groot. Hoeveel personen gewond zijn geraakt, is niet duidelijk.

Een traumahelikopter werd ingezet en deze is geland langs de Zwolseweg voor mogelijk een rendez-vous met de ambulance.

Specialisten van de Verkeersongevallen Analyse (VOA) doen onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeval. Een berger zal moeten komen, om af te slepen.