Afbeelding

Gratis Maestro concert van AMDG

112

Geïnspireerd door het succesvolle televisieprogramma ‘Maestro’ zal A.M.D.G. Op zaterdagavond 7 oktober een eigen Kamper versie organiseren met een aantal bekende Kampenaren.

Han Koek, de vaste dirigent van AMDG zal zijn dirigeerstokje tijdelijk afstaan aan de Maestro kandidaten van die avond en dat zijn niet de minste. Zo zullen wethouder Geert Meijering, ds. Frank Bruintjes, stadsomroeper Bertus Krabbe en kinderboer Hanjo IJkhout gaan strijden om de titel 'Maestro Kampen 2017'.

In het televisieprogramma worden bekende Nederlanders zonder enige kennis van zaken voor een orkest gezet dat zij moeten gaan leiden (= dirigeren). Genoemde bekende Kampenaren mogen tijdens dit unieke concert het orkest van AMDG in goede banen gaan leiden. ‘Onze Maestro's' gaan onder andere bekende melodieën van Toto, Police Academy en 'the Piano man' dirigeren.

Het belooft een enerverende avond te worden, die niet alleen spannend is voor de kandidaten, maar zeker ook voor het orkest dat zich moet zien te voegen naar de grillen van hun nieuwe dirigent

Vanzelfsprekend is er een vakkundige jury die uiteindelijk de winnaar van de competitie zal bepalen.

Naast de Maestro competitie zal AMDG onder leiding van haar eigen dirigent Han Koek ook nog enkele nieuwe werken ten gehore brengen.

De toegang is gratis en we hopen veel bezoekers te kunnen verwelkomen voor een sfeervolle en