Afbeelding

Inloopavond mannenkoor "Recht Deur Zee"

Algemeen

Mannenkoor "Recht Deur Zee "organiseert op Zaterdag 7 maart 2020 weer haar jaarlijkse gezellige inloopavond. De locatie is ook dit jaar weer zalencentrum, "de leuke Hanzestad" IJsseldijk 12 te Kampen. Op deze avond zal "Recht Deur Zee" enkele optredens verzorgen en tevens werkt aan deze avond mee zanger Rob Hollander. Ook dit jaar is er weer een verloting met vele mooie prijzen. Aanvang 20.00 uur, de toegang is gratis, zaal open vanaf 19.30 uur.

Mannenkoor "Recht Deur Zee" heeft inmiddels al weer een drukke optreden agenda 2020. Er staan optredens gepland in verzorgingstehuizen in Kampen, IJsselmuiden,Zwolle, Wezep en Nunspeet. Daarnaast geeft het koor een concert tijdens een business event aan boord van de Kamper Kogge die op 13 augustus 2020 afgemeerd ligt aan het IJ in Amsterdam tijdens Sail Amsterdam 2020. Ook is het koor uitgenodigd om de botterdagen Elburg op 12 september 2020 muzikaal luister bij te zetten.

Mannen die het leuk vinden om zeemansliederen, oud-Hollandsche liederen en populiere song van Jannes tot Jan Smit re zingen zijn van harte welkom op de maandagavond tijdens de repetitie van het koor in het verenigingsgebouw van Oranje aan de Erfgenamenstraat te Ijsselmuiden. Kijk ook op de site www.rechtdeurzee.nl of neem contact op met het management via tel. 0610663634.

Afbeelding
Gebedsgenezing en demonen uitdrijven ook aan de orde in Kampen, minister krijgt kamervragen over Tom De Wal en aanhang maar kan niet.. Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:34
Wethouder Boddeus ontvangt de felicitaties en een taart van Hilda Helmhout namens de lokale afdeling van de Fietsersbond.
Fietsersbond feliciteert gemeente Kampen Nieuws Ingezonden 23 mei, 15:21
Kloens biddend tijdens een actie in Sao Paulo
Evangelist Jelthe Kloens uit kampen terug uit Brazilie na 'succesvolle missiereis' met honderden bekeerlingen en wonderen Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:16