Afbeelding

Cadeaubonnen om ondernemers te steunen

Algemeen

KAMPEN - Door het corona-virus zakt de omzet van winkeliers en horecaondernemers enorm. Om ze te steunen kunnen er cadeaubonnen bij de ondernemers worden besteld.

Op www.facebook.com/hanzestadkampen zijn allerlei leuke acties cadeaubon initiatieven te vinden. Een goed alternatief voor ondernemers zonder eigen cadeaubon is Kampen Kado. Daarmee steunt u de ondernemers in Kampen ook, want het volledige bestedingsbedrag komt ten goede aan de winkel, het restaurant of de instelling waar je de bon inlevert. De Kampen Kado bon is twee jaar geldig.

Er zijn bonnen in coupures van 5 en 10 euro. Te bestellen via whatsapp (06 174 534 90) of e-mail (administratie@kampenpartners.nl). Betalen gaat met een Tikkie of online overmaken. De bonnen worden vervolgens gratis naar je adres verzonden.

Op www.kampenkado.nl staat een lijst met alle deelnemende bedrijven en organisaties. Daar lees je ook meer over de kleine lettertjes en dergelijke. Voor vragen over dit initiatief kan Roeland Tameling gebeld worden via (06) 174 534 90.