Afbeelding

'Samen Steunen we de Stad' in plaats van Kamper Uitdagen

Algemeen

KAMPEN - De Kamper Uitdagen gaan dit jaar niet door. Maar de binnenstadsondernemers van Kampen zitten niet bij de pakken neer en zijn een campagne gestart om hun klanten de komende maanden op een andere manier te vermaken. Onder het motto: samen steunen we de stad. Met winacties, grappige filmpjes en aanpassingen in de winkelstraten om het winkelend publiek veilig en hartelijk te ontvangen.

Na de bekendmaking dat het huidige verbod op evenementen wordt verlengd tot 1 september is nu duidelijk dat evenementen zoals de Kamper Uitdagen, de Moederdagmarkt en het Full Color Festival niet doorgaan. Ook het Stripspektakel en de activiteiten in het kader van 75 jaar vrijheid zijn geschrapt. Met de organisatoren wordt overlegd over de consequenties hiervan. En de binnenstadsondernemers hebben het initiatief genomen voor een alternatief programma om het winkelend publiek te vermaken.

De actie ‘Samen Steunen we de Stad’ is gestart met een grappig FILMPJE waarin duidelijk wordt dat de ondernemers in Hanzestad Kampen duidelijk wel wat hulp kunnen gebruiken. In de weken daarna vloggen de binnenstadsondernemers over hun favoriete collega’s. Daarnaast wordt een bijzondere actie opgezet met de titel ‘Shop Online in Kampen en Win!’.

Voor online shoppen en eten of drinken bestellen kan iedereen terecht op www.bezorgeninkampen.nl. Ondertussen doen de ondernemers er alles aan om hun klanten op gepaste afstand te ontvangen in hun zaak. Met praktische maatregelen, maar ook met passende nieuwe sfeerdecoratie in de hele binnenstad.