Afbeelding
foto: Speeltuin De Speelpoort

Verkoop seizoenskaart speeltuin De Speelpoort

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - Leden van speeltuin De Speelpoort kunnen op woensdagavond 24 juni hun lidmaatschap verlengen. Ook nieuwe leden kunnen zich deze avond aanmelden. De speeltuin aan het Engelenbergplantsoen opent hiervoor tussen 19.00 en 20.30 uur de poort.

De kosten voor verlenging van het lidmaatschap voor alle kinderen in het gezin is 15 euro. Leden worden gevraagd contant en gepast te betalen. Bij het verlengen van het lidmaatschap wordt onder andere het e-mail adres van de ouders genoteerd en de naam met geboortedatum van het kind. Kinderen kunnen tijdens deze bijzondere openstelling nog niet spelen, de werkzaamheden aan de toestellen in De Speelpoort zijn nog niet klaar.

Voorzitter Wichert van Gelder: "Via allerlei kanalen hebben ouders ons de laatste paar maanden gevraagd wanneer we weer open gaan. Begrijpelijk, want het is zo belangrijk dat kinderen buiten spelen. Tegelijkertijd willen wij onze vrijwilligers veilig hun werk laten doen. Een deel van hen valt in de kwetsbare doelgroep. Ik vraag daarom aan ouders ook  om zich aan te melden ons deze zomer te helpen in de Speelpoort. Dat maakt het makkelijker de speeltuin weer helemaal open te stellen."

Stap voor stap open

Door de landelijke maatregelen kon de jaarlijkse klusdag in maart niet door gaan. Vrijwilligers van de Speelpoort hebben het merendeel van de werkzaamheden afgerond, maar voor zaterdagmiddag 27 juni wordt nog hulp gevraagd bij het klaar maken van de speeltuin. Aanmelden is noodzakelijk. Belangstellenden kunnen hun aanwezigheid voor die middag e-mailen naar info@despeelpoort.nl

Het bestuur gaat deze zomer eerst experimenteren met de maatregelen die gelden en dat betekent dat de speelpoort stapje voor stapje een aantal middagen open gaat. Reserveren voor verjaardagsfeestjes is nog niet mogelijk. De openingsdatum en openingstijden van De Speelpoort zijn nu nog niet bekend, deze worden op Facebook en www.despeelpoort.nl aangekondigd.

Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 9 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 21 uur geleden
Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 22 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 27 mrt, 23:23
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57