Afbeelding
Fred Sollie

Nieuwe locatie voor CJG en consultatiebureau Kampen

Algemeen

KAMPEN - Eind deze maand verhuizen het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG Kampen) en het consultatiebureau in Kampen (GGD IJsselland) van de Wederiklaan naar het stadhuis. Per 1 september 2020 werken zij vanuit het stadhuis. De GGD-vestiging van het consultatiebureau in het Kulturhus in IJsselmuiden blijft gewoon geopend: zij verhuist niet naar het stadhuis.

Het onder één dak huisvesten van het CJG en het consultatiebureau in de nabijheid van onder andere de gemeentelijke afdeling Zorg draagt bij aan nog meer en betere samenwerking. Hiermee wordt de zorg rond kinderen, hun ouders én hun netwerk versterkt.

Dienstverlening CJG

In de middenvleugel van de begane grond zijn inmiddels werkplekken gerealiseerd voor de medewerkers van het CJG. Bezoekers voor het CJG komen via de hoofdingang van het stadhuis binnen. Als gevolg van de coronamaatregelen vindt de dienstverlening van het CJG tijdelijk volledig plaats via mail, telefoon en videogesprekken.

Eigen ingang voor consultatiebureau

Op 28 augustus 2020 verhuist de vestiging van het consultatiebureau van de Wederiklaan naar het stadhuis aan de Burgemeester Berghuislaan 1. Net als het CJG Kampen neemt ook het consultatiebureau Kampen haar intrek op de middenvleugel op de begane grond van het stadhuis. Bezoekers van het consultatiebureau Kampen kunnen vanaf 1 september aanstaande via een eigen ingang aan de rechterkant van het stadhuis naar binnen. Alle afspraken op het consultatiebureau Kampen vinden vanaf deze datum plaats in het stadhuis. Dat geldt ook voor het inloopspreekuur zodra dat weer mag worden opgestart.