Afbeelding

Syntus Overijssel breidt dienstregeling uit per 16 augustus

Algemeen

REGIO - Een groot aantal van de Syntus buslijnen rijdt vanaf 16 augustus weer volgens de gebruikelijke dienstregeling. Daarnaast zijn er een aantal lijnen die de vakantiedienstregeling rijden.

Ook houdt Syntus, in verband met corona, extra bussen stand-by, die ingezet kunnen worden wanneer het te druk wordt. De dienstregeling geldt tot en met 12 december 2020.

Gespreid rijden i.v.m. nieuwe schooljaar

De dienstregeling van de scholierenlijnen en enkele buslijnen die langs scholen rijden, wordt vanaf 16 augustus meer gespreid. Dat betekent dat de bussen, in tegenstelling tot de gebruikelijke dienstregeling, vaker buiten de spits starten met rijden. Dat is besloten na gesprekken met diverse scholen. De lesroosters van de scholen en de dienstregeling zijn op elkaar afgestemd ten behoeve van een betere spreiding van het aantal studenten in de bussen.

Meer informatie over de dienstregeling staat op deze pagina. Voor een actueel reisadvies en de juiste vertrektijden adviseren Syntus reizigers hun reis voor vertrek altijd te plannen via de reisplanner of 9292.nl.

Kuchschermen

TNO deed onderzoek naar de veiligheid van plastic kuchschermen in bussen en trams, met positieve uitkomst. Het plaatsen van kuchschermen vormt voor buschauffeurs een beter alternatief dan een gesloten voordeur. Daarom zijn reizigers binnenkort weer via de voordeur welkom in de bussen.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 24 apr, 13:15
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 24 apr, 11:11
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 24 apr, 08:00