Afbeelding

Grote Clubactie kan clubkas van vereniging spekken

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - Via de landelijke Grote Clubactie gaan 22 verenigingen uit Kampen vanaf 19 september loten verkopen voor hun club. Daarmee willen ze extra inkomsten voor hun club ophalen want ook in het verenigingsleven heeft de coronacrisis diepe sporen nagelaten. De doorgaans druk bezochte evenementen zijn afgelast en de kantines waren lange tijd gesloten. Veel verenigingen hebben hierdoor te maken met een begrotingstekort.

Naast het bekende verkoopboekje worden er een aantal digitale verkoopmethoden gebruikt waarmee koper en verkoper op veilige afstand van elkaar blijven. Zo kunnen loten worden gekocht door het scannen van een QR-code of het delen van een link via e-mail, social media en WhatsApp. Van elk verkocht lot van 3 euro gaat 80 procent (2,40 euro) direct naar de clubkas. Met het overige bedrag organiseert de Grote Clubactie de loterij.

Kans op prijzen

Door mee te doen aan de Grote Clubactie worden de lokale verenigingen direct ondersteund. Ook maken de deelnemers van de loterij kans op een van de vele prijzen, waaronder de hoofdprijs van 100.000 euro. Daarnaast is de prijzenpot verhoogd van 32.000 naar 332.000 prijzen en daarmee is de winkans nu 1 op 10.

Deelnemende clubs

Kampen: Korfbalvereniging Wit-Blauw, stichting Judoteam IJsselmond, Deltasteur, Karatevereniging Wado-Ryu, KJLTC, KV DOS Kampen/Veltman, Reflex, GV Dos Kampen, HC Kampen, Majorettekorps Volharding (een volledige lijst met deelnemers uit Kampen kan worden opgevraagd).IJsselmuiden: Shantykoor De Kamper Koggezangers, Show- en Drumfanfare Oranje, R.K. Sportvereniging door Oefening Sterk, Voetbalvereniging s-Heerenbroek.Wilsum: Voetbalvereniging Wilsum.

Meedoen kan nog

Verenigingen halen met deze actie al snel een bedrag tussen de 1.000 en 15.000 euro op. Verenigingen kunnen zich nog aanmelden om mee te doen. Kijk op clubactie.nl of bel (013) 455 28 25

Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 5 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 6 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 17 uur geleden
Afbeelding
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 17 uur geleden
Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 18 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 27 mrt, 23:23
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57