Afbeelding

Lezing ds. Gijsbertsen - Van zilveren sporen

Algemeen

KAMPEN - Begin dit jaar voltooide emeritus-predikant ds. Bart Gijsbertsen een drieluik met de verschijning van het boek 'Van zilveren sporen'. De commissie Kerk & Israël van de protestantse gemeente Kampen heeft hem uitgenodigd daarover te spreken op donderdagavond 15 oktober.

In de 22 jaar dat ds. Gijsbertsen in Kampen stond zijn mensen vertrouwd geraakt met de manier waarop hij omgaat met de Heilige Schrift. In recensies van zijn boeken kreeg deze bijbeluitleg ook een naam: Geloven met een Hebreeuws ijkpunt. In het eerste deel van de avond zal hij iets vertellen over deze manier van bijbeluitleg. Daarbij speelden in zijn leven Henk Vreekamp en Friedrich-Wilhelm Marquardt een grote rol. Voor het tweede deel van de avond kiest hij een hoofdstuk uit ‘Van zilveren sporen’. Dan worden de bezoekers uitgenodigd om samen een bijbeltekst te lezen en te bestuderen, waarbij een eigen inbreng mogelijk is. De boeken van het drieluik zijn deze avond ook verkrijgbaar. In verband met corona-maatregelen dient men zich op te geven voor deze avond bij Reiny Westendorp via r.westendorp@home.nl of (06) 449 604 30, uiterlijk 10 oktober. Afhankelijk van de opgave wordt bepaald in welke ruimte er wordt samengekomen.

Afbeelding
Gebedsgenezing en demonen uitdrijven ook aan de orde in Kampen, minister krijgt kamervragen over Tom De Wal en aanhang maar kan niet.. Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:34
Wethouder Boddeus ontvangt de felicitaties en een taart van Hilda Helmhout namens de lokale afdeling van de Fietsersbond.
Fietsersbond feliciteert gemeente Kampen Nieuws Ingezonden 23 mei, 15:21
Kloens biddend tijdens een actie in Sao Paulo
Evangelist Jelthe Kloens uit kampen terug uit Brazilie na 'succesvolle missiereis' met honderden bekeerlingen en wonderen Algemeen Ingezonden 23 mei, 15:16