Afbeelding
archieffoto

Glasvezel op bedrijventerreinen in Kampen

Algemeen

KAMPEN - DELTA Fiber Netwerk is van plan om glasvezel uit te rollen op bedrijventerreinen in Kampen. Het glasvezelnetwerk wordt aangelegd als 30 procent van de ondernemers van de betreffende terreinen voor 18 december 2020 een glasvezelabonnement afsluit. Het betreft de bedrijventerreinen Spoorlanden, Zendijk, Bedrijvenpark Rijksweg 50, Haatland en Zuiderzeehaven. 

Willem van der Weerd, directeur van R. van der Weerd Landbouwmachines uit Kampen, is erg enthousiast over de plannen. “Onze klanten verwachten een goede levering en service. Via onze website worden producten getoond, bestellingen gedaan en hangen er allerlei werkprocessen aan vast. In ons vak is het contact met mensen de sleutel tot succes, maar een modern bedrijf kan niet zonder goed internet. Initiatieven van DELTA Fiber Netwerk in deze omgeving worden dan ook van harte toegejuicht.”

Het glasvezelnetwerk van DELTA Fiber Netwerk is een ‘open netwerk’. Dat houdt in dat meerdere telecomaanbieders hun diensten over het netwerk kunnen aanbieden. Naast landelijke partijen als DELTA Zakelijk kunnen ondernemers ook kiezen voor een telecomaanbieder uit de regio. 

Wilt u de status weten van uw bedrijf? Doe dan de postcodecheck op www.gavoorglasvezel.nl/zakelijk. Daar staat ook meer informatie over glasvezel op de bedrijventerreinen in Kampen.

Fred Sollie

Afbeelding
Ouderenzorg IJsselheem met aandacht: Roland over zijn keuze voor ouderengeneeskunde Partnerbijdrages 28 mei, 13:36
Buurten komen samen om hun eigen omgeving met elkaar te vergroenen, goed voor mens en dier!
Groene Loper Kampen deelt plantpakketten uit Partnerbijdrages 28 mei, 13:23
Afbeelding
Gratis donuts eten op Nationale Donutdag Algemeen 28 mei, 12:29