Afbeelding
Pixabay

Kinderspeurtocht in de Oudestraat

Algemeen

KAMPEN - Het Leger des Heils organiseert samen met acht winkeliers in de Oudestraat - De Rank, SpecSavers, GeWOON, Pingouin, Handyman, Sport2000, Stijlvol Mode en De Swaen - de kinderspeurtocht ‘Waar is Wollie?’.

De kinderen kunnen in de ontmoetingswinkel van het Leger des Heils aan de Oudestraat 21 een speurkaart ophalen. Daarmee gaan ze op zoek naar 9 schaapjes die de herders na hun bezoek aan de kerststal zijn kwijtgeraakt. De schaapjes kunnen ze vinden in de etalages van de winkels die hun medewerking verlenen. Ieder schaapje heeft een naam. Als de kinderen alle schaapjes gevonden hebben en de namen van de schaapjes op de speurkaart genoteerd hebben, mogen ze hun speurkaart weer inleveren in de Ontmoetingswinkel. Daar ligt een klein prijsje voor ze klaar.

“We zijn heel erg blij met deze samenwerking”, aldus Eric Kamperman van het Leger des Heils. “We waren op zoek naar een laagdrempelige en corona-proof activiteit waarbij we kinderen en hun ouders op een creatieve manier toch iets van kerst konden laten proeven.”

De zoektocht naar Wollie en de 8 andere schapen kan gedaan worden van 8 tot 24 december. De ontmoetingswinkel van het Leger des Heils is geopend van dinsdag t/m zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Fred Sollie

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 24 apr, 13:15
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 24 apr, 11:11
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 24 apr, 08:00