Afbeelding
Foto Tennekes

Politie krijgt 87 overlastmeldingen en verricht één arrestatie

Algemeen

KAMPEN - De politie heeft tijdens de jaarwisseling 87 overlastmeldingen gekregen. Dit is ongeveer evenveel als voorgaande jaren. Wel verschilde de aard van de meldingen. Dit jaar zaten er ook meldingen van het niet naleven van coronamaatregelen bij.

De politie heeft verder onder de Molenbrug aan IJsselmuider zijde een groep jongeren aangetroffen met 3 oude auto’s. Vermoedelijk waren zij van plan deze te gebruiken om te crossen en of om ze in brand te steken. Alle 13 jongeren hebben een dwangsom gekregen.?Op de Zeegravensingel in IJsselmuiden is een 19-jarige IJsselmuidenaar aangehouden voor belediging van een agente en het verstoren van de openbare orde. Hij heeft een boete gekregen.Op deze locatie werd ook een oude caravan afgevoerd door de gemeente, omdat hij anders mogelijk in brand gestoken zou worden.Op de Veldhoven werd verder een 38-jarige IJsselmuidenaar aangehouden voor bedreiging. Hij is gearresteerd en in Zwolle ingesloten.

Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 10 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 12 uur geleden