Afbeelding
foto aangeleverd

Nieuwe vereniging binnenstad ondernemers Kampen

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - De binnenstadondernemers van Kampen hebben een vernieuwde organisatie met een nieuw bestuur onder leiding van winkelier Michiel de Groot. Op 8 februari is dit in een ledenbijeenkomst van de binnenstadondernemers besloten. Daarmee is een volgende stap gezet in de professionalisering van het binnenstadmanagement in Kampen.

De ‘oude’ vereniging voor binnenstadondernemers (OVK) en de Stichting Ondernemersfonds Centrum Kampen zijn opgeheven om plaats te maken voor de vereniging Binnenstad Ondernemers Kampen (BOK). Dit is gedaan om de samenwerking tussen ondernemers en de andere partijen in de binnenstad verder te versterken. De samenwerking is als volgt opgezet: onder de stichting Kampen Partners valt de Stuurgroep Binnenstadmanagement. Deze organisatie bewaakt het budget voor het ondernemersfonds. De stuurgroep bestaat uit vertegenwoordigers van de vastgoedeigenaren (de VVBK), de Gemeente Kampen en de BOK. De BOK is daarmee de belangenvereniging van de ondernemers in de binnenstad van Kampen en is via deelname in de stuurgroep en werkgroepen nauw betrokken bij de besteding van het budget voor het ondernemersfonds. 

Bestuur

Michiel de Groot (Intertoys) is benoemd tot voorzitter. Pepijn Keijser (HEMA) en Marianne Stoelties (Kunstig Kitschwerk) zijn eveneens als nieuwe bestuursleden toegetreden. Fre Helleman en Rick Westerhof zijn teruggetreden uit het bestuur.

Alle ondernemers uit de binnenstad van Kampen die reclamebelasting betalen ten behoeve van het ondernemersfonds in de binnenstad mogen gratis lid worden. Dat kan door een mailtje naar info@bok-online.nl. Op de website www.bok-online.nl is meer informatie te vinden over de opzet en activiteiten van de ondernemersorganisatie.

Kampen Partners

Onder de vlag van stichting Kampen Partners zijn inmiddels veel krachten gebundeld. Hierbij wordt ook professionele ondersteuning gegeven aan de verschillende citymarketingactiviteiten. Binnenstadmanager Leo Hoksbergen werkt voor de stuurgroep binnenstadmanagement en zal ook de BOK hierin adviseren, evenementencoördinator Aline Hofstee ondersteunt het Evenementen Platform Kampen en citymarketeer Roeland Tameling neemt de overige werkzaamheden voor zijn rekening. Dat doet hij met hulp van een campagneteam dat zorgt voor de verschillende marketingcommunicatie uitingen. Meer informatie hierover is te vinden op www.kampenpartners.nl

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.