Afbeelding
Larz Kemper

Theaterwandeling ‘Een nieuwe lente’

Algemeen

KAMPEN - Vuur en Vlam Produkties houdt samen met kunstenaars uit Kampen op drie zondagen in juni een wandeling door het centrum van Kampen. Deelnemers krijgen onderweg verschillende korte performances te zien en te horen van Linda Westra, Bas Nijhof, Sijmen de Jong, Joris van Veldhoven, Finn Poncin, Merijn Wouda en van Vuur en Vlam Produkties zelf.

“De coronacrisis bracht ons allemaal tot stilstand. Maar niet helemaal. We zijn namelijk massaal gaan wandelen. Wandelen gaf ons hoofd lucht in deze bijzondere periode en bracht ons op nieuwe ideeën. We gingen letterlijk door weer en wind om nog contact met hebben met anderen. We hebben het publiek enorm gemist en zijn blij dat we weer kunnen delen,” vertellen artistiek leiders van Vuur en Vlam Produkties, Germa Scholten en Marjan Hommes.

De theaterwandeling vindt plaats op zondag 6, 13 en 20 juni om 14.00, 15.00 of 16.00 uur. De wandeling duurt 90 minuten startlocatie op de Nieuwe Markt. Op vertoon van een ticket wordt onder begeleiding van een gids gewandeld. Deelnemers moeten een mobiele telefoon met oortjes of een koptelefoon bij zich hebben. Tickets kosten 8,50 euro en zijn verkrijgbaar via vuurenvlamprodukties.nl en stadsgehoorzaalkampen.nl

Vuur en Vlam Produkties 

Vuur en Vlam Produkties is een dansproductiehuis gevestigd in Kampen. Het maakt autonome dansproducties en werkt in opdracht van organisaties en instellingen. De producties zijn op verschillende locaties te zien, bijvoorbeeld in theaters en op festivals, maar ook in kerken, fabrieken, weilanden en op bruggen. De voorstellingen raken altijd maatschappelijke thema’s of actuele onderwerpen. De makers zoeken ook graag naar crossovers met toneel, muziek, zang en beeldende kunst.

Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 4 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 7 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 16 uur geleden
Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 17 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 27 mrt, 23:23
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57