Afbeelding

On Stage in de Stadsgehoorzaal

Algemeen

KAMPEN - Na het succes van Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat en Movie2Musical presenteert de Stadsgehoorzaal in samenwerking met Vuur en Vlam produkties de nieuwe voorstelling On Stage, een backstage musical. Een vrolijke familiemusical over de magie van theater voor en achter de schermen.

De afgelopen maanden is er door maar liefst 105 castleden uit Kampen en omgeving gerepeteerd. Het resultaat is een spectaculaire show met een groot live-orkest en een wervelend zang- en dansfestijn op toneel.
Het idee achter de eigen productie van het theater is altijd geweest: de allerbeste amateurs werken samen met professionals om zo een nog hoger niveau te bereiken. Bij On Stage is de artistieke leiding in handen van Bas Groenenberg en als special guest zal optreden musicalster Marjolijn Touw.

De voorstelling is nog te zien op 21, 22, 23 mei om 20.15 uur en op 25 mei om 14.30 uur. De voorstelling van zaterdag is een speciale gala-avond. Er is dan ook een afterparty met dj. Reserveer via www.stadsgehoorzaalkampen.nl