Initiatievendiner en ?marktplaats op Sportpark de Maten 

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - Wijk- en dorpsverenigingen, dorpshuizen, initiatiefnemers en de gemeente Kampen houden op donderdagavond 21 mei een initiatievendiner en -marktplaats op Sportpark De Maten. 

"De bijeenkomst is voor iedereen in de gemeente Kampen die het belangrijk vindt dat het hier goed en fijn wonen is en hier zelf een bijdrage aan wil leveren dan wel hulp bij kan gebruiken of juist bieden", aldus de gemeente. "Het gaat dan niet alleen om grote projecten; ook kleinschalige initiatieven kunnen van grote betekenis zijn. Iedere bijdrage is welkom."

Dit is het derde initiatievendiner dat in Kampen wordt georganiseerd en eerdere initiatievendiners laten zien dat er veel leeft: er zijn veel initiatiefnemers, er is een groot aantal actieve wijk- en dorpsverenigingen en dorpshuizen en er zijn allerlei andere organisaties en mensen die zich sterk maken voor een mooi, duurzaam en sociaal Kampen.

 

Wethouder Geert Meijering: ?Deze gezellige en informele bijeenkomst staat geheel in het teken van het

bundelen van krachten en delen van kennis en ervaringen: want sterke wijken en dorpen maken we samen. Ik wil iedereen met een goed idee of initiatief waar Kampen en de omringende dorpen socialer, mooier en/of duurzamer van worden dan ook oproepen te komen? Wilt u het zelf uitvoeren, maar kunt u hulp gebruiken of juist bieden? Of bent u benieuwd wat de dorps- en wijkverenigingen voor u kunnen betekenen? Of wilt u hen juist laten weten wat u belangrijk vindt? Ook dan bent u van harte welkom!?.
Iedereen is vanaf 17.30 welkom. Het initiatievendiner start met een barbecue om 18.00 uur en aansluitend is er een ?Initiatievenmarktplaats'. De bijeenkomst duurt tot ongeveer 21.30 uur. De locatie is Sportpark De Venen/De Maten, Veneweg 1 in Kampen.

Voor meer informatie of aanmelden voor de bijeenkomst, uiterlijk 13 mei, kunnen belangstellende mailen naar w.mollema@kampen.nl onder vermelding van ?Aanmelding barbecue/initiatievendiner' en het aantal personen of bellen met 06 30030177.

Om de initiatievenmarktplaats zo goed mogelijk te kunnen voorbereiden vraagt de gemeente om bij aanmelding ook de volgende vragen te beantwoorden: van welke organisatie is de inbrenger; wat is het initiatief; wat is de vraag voor de avond; wat kan hij of zij brengen?

Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 18 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17
Afbeelding
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 28 mrt, 08:00