Afbeelding
Nick de Vries

Molenbrug vandaag weer geopend

Algemeen

KAMPEN - De onderhoudswerkzaamheden van de provincie Overijssel en Rijkswaterstaat aan de Molenbrug in Kampen zijn spoedig verlopen en eerder afgerond dan gepland. Daarom is de Molenbrug vanaf zondag 27 juni 18:00 uur weer opengesteld voor alle verkeer. De werkzaamheden aan de Molenbrug in Kampen zijn afgerond, de brug is opgesteld voor alle verkeer. 

Tot zondag 18:00 uur was de brug (Mr. J.L.M. Niersallee/de N764) nog afgesloten voor alle verkeer (tussen de kruising Zwolseweg en de rotonde met de Venedijk-Noord). Fietsers, voetgangers en hulpdiensten (tot 4 ton) konden tijdens de werkzaamheden wel gebruik maken van de brug. 

Door de werkzaamheden stonden er grote rijen auto’s vooral op de IJsselkade, met files tot aan de Bovenhaven. 

Oorspronkelijk zouden de werkzaamheden tot dinsdag 29 juni 06:00 duren.

Werkzaamheden Provincie Overijssel
De afsluiting van de Molenbrug is afgestemd op de andere wegwerkzaamheden in de gemeente Kampen. De provincie Overijssel voert binnen de afzetting van Rijkswaterstaat onderhoud uit aan de gladheidsmeldsensoren en aan het asfalt aan beide zijden van de brug. Ook voert de Provincie in verkeersluwe uren reparaties uit aan twee rotondes in de buurt van de Molenbrug en aan de verkeersregelinstallatie op de Flevoweg.

Nick de Vries

Nick de Vries