Afbeelding
foto aangeleverd

Kampen Boys Choir heeft plaats voor nieuwe jongens

Algemeen

IJSSELMUIDEN – Het Kampen Boys Choir houdt zaterdag 4 september een Open Les. Jongens uit groep 3 en 4 van de basisschool kunnen dan kennismaken met de muziek, de methodiek, de dirigent en de manier van werken in de zang- en muzieklessen van de koorschool van het Kampen Boys Choir. 

Om 10.30 uur kunnen zij meedoen aan een kennismakingsles in het muziekgebouw aan de Blekerijweg 1A in IJsselmuiden. Ouders zijn met hun zoon welkom.

In een éénjarige opleiding die het Kampen Boys Choir aanbiedt, wordt naast ritmische en melodische solfège veel aandacht besteed aan houding, stemvorming en ademhalingstechniek. Alle leerstof is gericht op het leren zingen en het ontwikkelen van een goed en gezond stemgebruik.

Er is eenmaal per week een les van 40 minuten waarin de jongens hun zangstem leren ontdekken en spelenderwijs kennismaken met het notenschrift en de basisbegrippen uit de algemene muziekleer. Alles richt zich op het samen zingen en spelen, waarbij gebruik wordt gemaakt van een cymbaal. Op een vlotte en speelse manier maken de jongens kennis met maat, ritme, het notenschrift en eenvoudige muziektermen. 

Deelname aan de open les, die ongeveer 30 minuten duurt, is gratis. De lessen worden gegeven door Rintje te Wies, dirigent en artistiek leider van het Kampen Boys Choir.

Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00