Afbeelding
foto aangeleverd

Veilig Ondernemen Avond

Algemeen

KAMPEN - Ondernemers worden overvallen met gijzelsoftware, brandveiligheid op bedrijventerreinen blijft een heet hangijzer en het nummer 112 moet beter worden gebruikt. Daarom organiseert de Gemeente Kampen met ondernemersorganisaties, politie, brandweer en Kampen Partners op 20 september een speciale Veilig Ondernemen avond in De Leuke Hanzestad. Dat is tevens de aftrap voor de Veilig Ondernemen Challenge, waar alle ondernemers van Kampen aan mee kunnen doen.

Om 17 uur geeft de brandweer de aftrap met praktische tips, waarmee grote schade kan worden voorkomen. Aansluitend vindt een interactieve mini-workshop over 112 plaats en biedt de Gemeente Kampen de ondernemers een diner buffet aan. Daarna volgt een confronterende, maar nuttige presentatie over cybercrime en de bijeenkomst wordt afgerond met een toelichting op de Veilig Ondernemen Challenge, die de volgende dag van start gaat.

Gratis aanmelden

De bijeenkomst is exclusief voor ondernemers, hun medewerkers op het gebied van facility management en KAM-coördinatoren die werkzaam zijn bij bedrijven in Kampen. Deelname is gratis, maar online aanmelden via www.bedrijveninkampen.nl is verplicht.

Samenwerkingspartners

De Veilig Ondernemen Avond is een gezamenlijk initiatief van Politie, Brandweer (Veiligheidsregio IJsselland), Gemeente Kampen, IC-Kampen, Beheer Organisatie Spoorlanden-Zendijk (BOSZ), Parkmanagement RW50, Binnenstads Ondernemers Kampen (BOK), Haatland, stichting Horeca Kampen, Melmerpark, Koekoekspolder, Vereniging Parkmanagement Zuiderzeehaven en Kampen Partners.