Stockfoto

Winst en verlies voor dames Reflex

KAMPEN - De dames van Zalsman Reflex konden vorige week een nederlaag en een overwinning bijschrijven. In de competitie verloor de ploeg zaterdag met 4-0 bij CSV. Vier dagen eerder was Reflex wel succesvol in de beker.

Reflex had het lastig tegen CSV. De Zwolse ploeg stond op scherp en nam in de eerste set al snel de controle over. Reflex had in de eerste set geen antwoord op het spel van Zwolle en met een setstand van 25-11 ging het eerste punt van de wedstrijd naar CSV.

In de tweede set probeerde de formatie uit Kampen met meer tactisch spel grip te krijgen op het spel, maar Reflex kon niet voorkomen dat CSV ook de tweede set voor zich opeiste.

Aan het begin van de derde set gaf Reflex- coach Gerran Eibrink de opdracht mee om het spel van CSV proberen te ontregelen. Middels gevarieerde ballen en tactisch spel ging de stand tot 23-23 gelijk op en was daar de eerste kans op setwinst voor Reflex. Toch trok CSV weer aan het langste eind (25-23).

In de vierde set probeerde Reflex tegengas te geven, maar aanvallend en verdedigend kwamen de bezoekers tekort. Ook de laatste set ging naar CSV: 25-18.

Vier dagen eerder was Reflex wel succesvol in de beker. Rouveen werd met 1-3 verslagen, zodat de Kamper formatie verder gaat in de beker.