Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Nederlaag Reflex

Sport

De mannen van Zalsman/Reflex hebben afgelopen zaterdag voor de tweede keer op rij verloren. In de Reflexhal ging Webton Hengelo er met de winst vandoor: 2-3.

Reflex trad aan met een uitgedunde selectie. Wessel van Lunzen was afwezig en Sándor van Straten kon vanwege een blessure niet meespelen. 

Daardoor kreeg het 14-jarig talent Lukas Sleurink de kans om mee te spelen. Hij traint één keer in de week mee en is doordeweeks bij het talentteam op Papendal te vinden. Trainer Jordan Weggelaar besloot om Sleurink meten een basisplaats te geven. 

Hij begon wat onwennig maar gooide daarna alle schroom van zich af en speelde een hele goede wedstrijd. Iets wat met zijn leeftijd (14 jaar) erg knap is.

Reflex kwam op een 2-1 voorsprong door setwinst in de eerste en derde set (twee keer 25-22). Daarna verzuimde de Kamper ploeg om de wedstrijd af te maken. 

Webton pakte de vierde set (23-25). In de laatste set moest Niels van Beek geblesseerd het veld verlaten. Webton pakte de laatste set met 12-15.

Gerard Meijeringh

Afbeelding
herdenkingsconcert 4 mei in Grote of Andreaskerk Hattem Cultuur Ingezonden 17 uur geleden
Afbeelding
Opening 'De Laatste Dag van Jo Leo Snoep' in het Stedelijk Museum Kampen (3 foto's) 3 foto's instagram 19 apr, 20:58
Afbeelding
Isala doet onderzoek naar Porfyrie: 'Soms lopen mensen jarenlang rond met ernstige klachten' Partnerbijdrages 19 apr, 20:44