Afbeelding
Stefan Verkerk

Auto slaat over de kop op de Naaldeweg

Algemeen

KAMPEN - Op de Naaldeweg tussen Noordeinde Gld en Kampen is dinsdagavond rond tien over negen een auto van de weg geraakt. De twee inzittenden - een jonge man en een jonge vrouw - zijn volgens de politie beide gewond geraakt en per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. 

Een van beide zou zelfs korte tijd buiten bewustzijn zijn geweest na het ongeval. Het ongeval gebeurde in de flauwe bocht vanuit Noordeinde gezien vlak voor de kruising met de Kleine Woldweg. De auto komende vanuit Noordeinde is in de flauwe bocht rechtdoor geschoten en met een flinke snelheid in de naastgelegen sloot en het weiland terecht gekomen. De auto lijkt daar aan de hand van de sporen en schade over de kop te zijn geslagen en uiteindelijk weer rechtop tot stilstand te zijn gekomen. 

De Volkswagen Golf had forse schade door het ongeval: zowel de voor- als achterkant hebben een flinke klap gehad en ook het dak van het voertuig was door het over de kop slaan fors ingedeukt ter hoogte van de achterbank. Bergingsbedrijf Stouwdam is ter plaatse gekomen om de auto te bergen. Daarbij werd gebruik gemaakt van de kraan op de bergingsauto. De politie sloot de Naaldeweg tijdelijk af voor het verkeer. Het is onbekend met welk letsel beide slachtoffers naar het ziekenhuis zijn gebracht.

Nick de Vries

Nick de Vries