Afbeelding
foto aangeleverd

Nieuwe single van Kampenaar Marloes van Ommen

Algemeen

KAMPEN - De Kampense zangeres Marloes van Ommen heeft een nieuwe single uitgebracht. De single heet ‘Voor Mij Alleen’ en is onlangs gebruikt als openingslied voor de internationale campagne ‘Orange the World - stop geweld tegen vrouwen!’

“Mijn verhaal is helaas slechts één van de voorbeelden van vele anderen, dus is aandacht hiervoor zo belangrijk”, vertelt Marloes. “We moeten echt met z’n allen onder ogen zien dat dit teveel voorkomt.” Geweld tegen vrouwen gaat niet alleen over vrouwen die op de grond liggen met gebroken botten of blauwe plekken. De campagne wil juist ook aandacht vragen en opkomen voor vrouwen/meisjes die zich onveilig voelen, zich gedwongen voelen, geïntimideerd worden en daardoor als tiener opgroeien zonder ‘gezond’ referentiekader en het dus normaal gaan vinden.

Marloes hoopt met haar single zowel mannen als vrouwen te bereiken. Marloes: “Op www.orangetheworld.nl kun je een pledge tekenen waarin je aangeeft medestander te zijn en we een patroon kunnen doorbreken voor onze volgende generaties.”