Afbeelding
Pixabay

Film kijken met vooraf een ontbijtje

Algemeen

KAMPEN - Voor vroege vogels houdt Movie Unlimited Bioscopen dit weekend een ontbijtbios. Op zaterdag 11 december en zondag 12 december kunnen bezoekers voorafgaand aan de film genieten van een uitgebreid ontbijtje.

Vanwege de verscherpte maatregelen rondom het coronavirus moet Movie Unlimited Bioscopen iedere dag om 17:00 uur haar deuren sluiten en vertoont zij enkel matinees en géén avondvoorstellingen. “Om er toch een feestje van te maken organiseren wij nu op zaterdag en zondagochtend een speciale ontbijtbios!”, aldus de organisatie. “Een heerlijk ochtendje op je gemak met je familie of vrienden. Gezellig ontbijten aan je eigen tafel bij ons in de foyer en aansluitend naar jouw favoriete film.”

Het ontbijt bestaat uit pannenkoeken, verse broodjes, zoet en hartig beleg, koffie, thee, fristi of melk. Na het ontbijt kunnen bezoekers lekker onderuitzakken in een bioscoopstoel en genieten van één van de onderstaande films:

  • Sing 2 (NL)
  • Encanto (NL)
  • Alles Op Tafel
  • No Time To Die

De prijs is voor het bioscoopontbijt is 11,50 euro (voor Nederlands gesproken kinderfilms). Een filmticket inclusief bioscoopontbijt voor de films No Time To Die ÓF Alles Op Tafel kost 14,75 euro. Het Bioscoopontbijt kan zowel online als telefonisch worden gereserveerd via (038) 33 88 62. Het ook mogelijk deze voorstellingen zonder ontbijt te bezoeken. Kijk voor meer informatie op: kampen.movieunlimitedbioscopen.nl