Afbeelding
Aangeleverd.

Kenners van Kampen laten zien hoe het is om hier te wonen

Partnerbijdrages

Hoe is het om in de gemeente Kampen te wonen? Het is een vraag die de medewerkers van Berg Makelaardij vaak krijgen. Daarom zijn ze in de afgelopen periode als ‘kenners van Kampen’ de omgeving ingegaan. 

Het idee om de gemeente Kampen te laten zien, bestond al lang. “We weten dat de gemeente erg mooi is, maar merken dat veel plekken nog onbekend zijn”, vertelt Henk-Wim van den Berg. “Onbekend maakt onbemind. En daarin willen we verandering brengen.”

Filmserie
Samen met Erik van den Berg en Petra van Lente besloot hij een filmserie te maken en daarin steeds een ander deel van de gemeente uit te lichten. “In de afgelopen periode bezochten we de mooiste plekken. Voor ons bekend terrein: we zijn hier alle drie geboren en getogen en kennen als makelaars de omgeving goed.”

Van IJsselmuiden tot Zalk
Van IJsselmuiden tot Grafhorst en van Kampen tot Zalk, in de filmserie komt de hele gemeente voorbij. “Het was een prachtige ervaring om de mooiste plekken op verschillende manieren te bezoeken. De ene keer reden we op een e-chopper, de andere keer op een tractor. Als ‘kenners van Kampen’ hopen we anderen net zo enthousiast te maken over de gemeente als wij zijn.”

In de komende maanden wordt er elke drie weken een film geplaatst op www.bergmakelaardij.nl. De eerste film staat sinds vorige week online. Hierin nemen de kenners van Kampen je mee naar IJsselmuiden.

Barry Kiel