Afbeelding
beeld aangeleverd

Aansluiting stadsbuurtbus Kampen – lijn 510 op station Kampen-Zuid

Algemeen

KAMPEN - Stadsbuurtbus Kampen – lijn 510 heeft aansluitingen op Station Kampen-Zuid. Overstappen op lijn 11 naar Station Kampen is tevens mogelijk. Daarmee zijn reizigers snel op de scholenlocaties in Zwolle. Ook voor de schoollocaties in bijvoorbeeld Amsterdam of Almere is de Stadsbuurtbus de beste keuze.

Alle reizigers van de Stadsbuurtbus kunnen gebruikmaken van hun OV-abonnement zoals de Studentenkaart of Dal Voordeel. Ook het gebruik van een OV-chipkaart is mogelijk, net als het kopen van een los kaartje. Dit kan bij de chauffeur. Betalen kan uitsluitend met pinpas. “Ideaal om even de stad in te gaan wanneer je wilt winkelen. Via de stations Kampen en Kampen Zuid ben je zo in een andere stad. Maar ook het centrum van Kampen is snel bereikbaar via de halte gemeentehuis”, vertelt Roy Dekker van de organisatie.

Over de Stadsbuurtbus

Stadsbuurtbus Kampen – lijn 510 rijdt 6 dagen per week lijn 510 in Kampen. Dat doen we uitsluitend met vrijwillige chauffeurs. Onze buurtbus rijdt op werkdagen van 6:15 tot 19:15 uur, met een frequentie van 2x per uur. Op zaterdag rijden we van 9:45 tot 17:45 uur, ook 2x per uur. De ritten starten vanaf station Kampen Zuid, via Het Onderdijks, Bovenbroek, Kampen Zuid, Isala Polikliniek, Flevowijk en via de Maten weer terug naar station Kampen Zuid. Overstappen op lijn 11 richting Station Kampen kan tussen de haltes Isala Polikliniek en Lovinkstraat. Meer weten? Ga naar: stadsbuurtbuskampen.nl