Afbeelding

Feestelijke opening Schoolbibliotheek cbs Het Stroomdal Kampen

Algemeen

Schoolbibliotheek c.b.s. Het Stroomdal Kampen feestelijk geopend!
Woensdag 26 november is de schoolbibliotheek van CBS Het Stroomdal, in de wijk Het Onderdijks, geopend onder grote belangstelling van kinderen, ouders en genodigden. Na de toespraak van directeur Mark Lemstra werd het lint doorgeknipt door de 2 oudste en de 2 jongste jongens en meisjes van de school. Soraya en Justin uit de papegaaiengroep en Samantha en Sherwan uit groep 8.
Aansluitend werden de bibliotheekmedewerkers Irma Hollander en Dieuwke de Goede van de Openbare Bibliotheek Kampen bedankt voor hun inzet. Tevens kregen ook de vrijwillige bibliotheekouders een roos aangeboden als bedankje.
Alle leerlingen namen ?s morgens deel aan een workshop onder leiding van de Kamper schrijver Berry Wezenberg. De leerlingen gingen aan de slag met het maken van verhalen, gedichten en bijbehorende illustraties. Hiervan wordt een mooi boek gemaakt als herinnering aan deze dag.
Met een druk bezochte en gezellige high-tea, waarbij de lekkernijen werden bereid door veel ouders en leerlingen, werd deze dag succesvol afgesloten!