Afbeelding
Foto: Tennekes

IJOV viert 85 jarig bestaan met feestweek

Algemeen

IJSSELMUIDEN - De IJOV bestaat dit jaar 85 jaar. Van zaterdag 23 t/m woensdag 27 april staat ter gelegenheid daarvan er een grote tent op het veld tegenover groenteboer Van Lente. Dat is die dagen het centrale punt voor alle activiteiten van de IJOV.

Op zaterdag 23 april is het terras van 13:30 tot 18:00 uur geopend. Het veld zal die middag feestelijke worden aangekleed. Rondom het terras staan diverse foodtrucks met frites en snacks, een poffertjeskraam, een ijscokar, etcetera. Ook worden er door de vrijwilligers van IJOV ‘vrijheidsburgers’ gebakken en wordt er verse vis gebakken en vis gerookt. Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten waaronder een goochelaar die op het veld zijn trucs laat zien. De kinderen kunnen gratis hun fiets komen versieren. Versierspullen zijn aanwezig. Ook wordt er gezellige muziek gedraaid. Bij slecht wordt het terras naar binnen in de tent geplaatst. Vanaf 20:30 uur wordt in de tent een IJOB PubQuiz gehouden (opgeven via ijov.nl).

Voor de kids

Op maandag 25 april worden er hutten gebouwd en op dinsdag 26 april is er een groots kidzzfestijn met als klapper een optreden van Ernst en Bobby. Om 21:00 uur wordt afgesloten met de lampionoptocht en aansluitend de Koningsnacht in de tent.

Kijk voor het complete programma op Koningsdag op www.ijov.nl.

Huidige podcast host Annelynn en voormalig podcast host Sjoerd samen op de foto.
De podcast Gedachtebaas is genomineerd voor de landelijke 'Helemaal Humanitas Prijs'! Jij kan stemmen! Algemeen Ingezonden 17 uur geleden
Afbeelding
(video) Insluiper steelt geld bij cafe´ in Kampen video 17 uur geleden
Afbeelding
Het geheim van de smaakmakers Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
StemBand brengt in samenwerking met Marjan Hommes, Nederlandstalige muziek tijdens dinerconcert in de Stadsgehoorzaal Cultuur Ingezonden 21 uur geleden
Afbeelding
Musical Legally Blonde van start in de Stadsgehoorzaal (10 foto's) 10 foto's instagram 17 mei, 01:21
Afbeelding
Inleidende zitting: dodelijke steekpartij na ruzie bij bedrijf, sfeer in rechtbank grimmig 112 16 mei, 14:47

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.