Afbeelding
Foto: eigen foto

Open vrouwenochtend in Kamperveen

Algemeen

KAMPERVEEN – In de Hervormde Kerk aan de Hogeweg 49 in Kamperveen wordt vrijdag 1 juli een open vrouwenochtend gehouden. Er is samenzang en Annemarie van Heijningen-Steenbergen zal spreken over het thema ‘Van girlpower naar gracepower.

Annemarie vertelt: “Veel vrouwen reiken verder dan hun mogelijkheden en lopen voortdurend tegen grenzen aan. Burn-out is volksziekte nummer één en we proppen onze overvolle levens in etmalen van slechts 24 uur. ‘Girlpower’, zeggen we soms trots, wanneer we iets hebben gefikst. Maar wat is die ‘girlpower’ eigenlijk? Wie bepaalt wie sterk is en wat zwak? Tijdens deze ochtend zullen we ontdekken waarom we de move mogen maken van girlpower (letterlijk: vrouwenkracht) naar gracepower (letterlijk: genadekracht).”

Annemarie van Heijningen-Steenbergen (1977) is spreker en schrijver. Boeken die op haar naam staan, zijn o.a. Refomeisje, Getrouwd zijn is de hemel niet en Gewijde chaos. Haar nieuwste boek is Durf te leven met de dag, een boek over de eindigheid van het bestaan en liefde voor het leven.

De vrouwenochtend is er van 9:30 tot 11:30 uur. Deelname kost € 7. Opgeven vóór 24 juni via mvanwinkelen@gmail.com. Kinderoppas aanwezig. Er is een boekentafel van Annemarie. Voor de aanschaf van een boek kan er contant betaald worden of kan ter plekke het aankoopbedrag worden overgemaakt. Er zijn ook Israël producten te koop.