Exposities in De Vijverhof en Myosotis

Algemeen

KAMPEN - In Myosotis en De Vijverhof vinden de komende maanden exposities plaats. In Myosotis een groepsexpositie en in De Vijverhof exposeert de uit Sint Petersburg afkomstige dr. Valentina Tolstaya.

In Myosotis tonen Margriet Westendorp, Frieda de Rooij, Joke Esselink en Bea Vermeer hun werk in een groepsexpositie. De schilderijen zijn te bekijken in de maanden september en oktober. "Al een aantal jaren komen deze vrouwen een middag in de week bijeen om te schilderen", aldus de organisatie. "Het is motiverend en gezellig om samen je creatieve ideeën op het doek te zetten. De stijlen lopen uiteen van realistisch naar abstract, van betekenisvol tot vrolijk en vrij. Met het resultaat willen ze graag anderen plezieren."

Valentina Tolstaya
In De Vijverhof is in de maanden september en oktober een expositie van dr. Valentina Tolstaya. Zij is afkomstig uit Sint Petersburg en woont sinds 1991 in Kampen woont. Na haar medische studie is ze als hobby begonnen met schilderen. Na bescheiden start heeft ze zich geheel kunnen inleven in haar nieuwe hobby met het schilderen van beeldbepalende gebouwen en natuurlandschappen in Kampen en omgeving, Amsterdam en andere plaatsen in Nederland alsmede van interessante objecten in Rusland en Frankrijk. Haar werk is met acryl, pastel en aquarel nogal gevarieerd.

Woonzorgconcern IJsselheem biedt verschillende vormen van wonen, zorg en dienstverlening op veertien locaties in de regio Kampen, Zwartewaterland en Zwolle.

Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17