Afbeelding
Foto: kampen.nl

Presentatie concept Gebiedsvisie Reevedelta

Algemeen

KAMPEN - Op woensdag 8 juni vindt vanaf 19:30 uur het tweede gebiedscafé over Reevedelta plaats in De Leuke Hanzestad. De gemeente Kampen en Consortium De Dijken BV presenteren dan de concept Gebiedsvisie Reevedelta waarin de uitgewerkte ideeën en ambities uitgewerkt zijn. Het gebiedscafé is tevens digitaal bij te wonen.  

In de visie zijn ook wensen en ideeën verwerkt die inwoners en stakeholders kenbaar maakten, onder meer via het gebiedscafé. Dit is de plek om over de ontwikkelingen in Reevedelta in gesprek te gaan en ideeën uit te wisselen. Meer hierover staat op www.kampen.nl/reevedelta.

Tijdens het tweede gebiedscafé op 8 juni wordt de concept Gebiedsvisie Reevedelta aan de inwoners en betrokkenen gepresenteerd en gaan verschillende tafelgasten in gesprek en worden vragen beantwoorden. Aan tafel zitten vertegenwoordigers van Consortium De Dijken, deltaWonen, natuurvereniging IJsseldelta, Waterschap Drents Overijsselse Delta, provincie Overijssel en gemeente Kampen.

Het tweede gebiedscafé vindt hybride plaats: deels online, en deels fysiek in de grote zaal van De Leuke Hanzestad in Kampen (IJsseldijk 12). Voor online of fysieke deelname geeft men zich op via reevedelta@kampen.nl.

Deze visie is een eerste concept. De organisatie hoort graag van inwoners en betrokkenen wat er nog beter of anders kan in de verdere uitwerking. Later dit jaar wordt een verder uitgewerkte visie gepresenteerd.