Afbeelding

Thijsstoel.nl wint 15e Sponsorvoetbaltoernooi VSCO’61

· leestijd 1 minuut Algemeen Ingezonden

Sportpark De Heughte stond zaterdag weer in het teken van het niet weg te denken Sponsorvoetbaltoernooi. Na twee jaar afwezigheid door de coronapandemie was de animo zeer groot onder de sponsoren weer deel te nemen. Maar liefst 35 ploegen streden om de bokalen en wisselbeker. Thijsstoel.nl ging er met de toernooiwinst vandoor. 
Vanaf een uur of tien druppelden de deelnemende ploegen binnen en zag je aan de gezichten dat ze er zin in hadden. Het weer was goed en dat zorgde voor een opperbeste stemming. De toernooi- en sponsorcommissies van VSCO’61 mochten vele nieuwe sponsorploegen verwelkomen waaruit de wederzijdse waardering tussen VSCO’61 en haar sponsoren blijkt. 
Voorzitter van de Sponsorcommissie Sjoerd Kwakkel opende om 11.00 uur het toernooi en heette iedereen van harte welkom en wenste alle deelnemers een sportief en gezellig toernooi. Op 5 halve speelvelden werd er 7 tegen 7 soms op het scherpst van de snede gestreden. 
Met verschillende springkussens en een popcornkraam was er volop vertier voor de kinderen. Voor de inwendige mens zorgde Kokki’s Zuiderzee. De muzikale omlijsting werd verzorgd door BPM Media & Entertainment Facilities. De uitgezette terrassen werden druk bevolkt en de sfeer zat er al vroeg in mede door het fantastische weer. 
Dat de finalewedstrijden geen gelopen race waren, bleek in het vervolg van het toernooi. Zowel de halve finale als de finale werden in beide gevallen na strafschoppen beslist. In de halve finale bleek D. v/d Weg Tegelwerken koelbloediger te zijn in het nemen van de strafschoppen dan Vrijzon. In de andere halve finale waren de mannen van Thijs Stoel de betere boven Autoservice Holster. Vrijzon was de bovenliggende partij in de strijd om de derde plek tegen Autoservice Holster. 
De finale ging tussen Thijsstoel.nl en D. v/d Weg Tegelwerken. Thijs kon de spanning ook amper aan vanwege de langgekoesterde wens dit hoog aangeschreven toernooi voor het eerst te winnen. Uiteindelijk zegevierde Thijsstoel.nl na het nemen van strafschoppen en wist zo de vijftiende editie van het Sponsorvoetbaltoernooi te winnen. 
Rond de klok van 19.00 uur werden de prijzen uitgereikt en ging de trotse winnaar Thijsstoel.nl met zijn manschappen op de foto. Hierna trad de bekende zanger Wimmie Bouma op en gingen de handjes in de lucht en de voetjes van de vloer. Het terras was overbevolkt en de sfeer zat er goed in. 
Al met al kijken de Sponsor- en Toernooicommissie van VSCO’61 terug op een zeer geslaagde vijftiende editie van het Sponsorvoetbaltoernooi mede dankzij de tomeloze inzet van alle vrijwilligers.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 13 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 19 uur geleden