Afbeelding

SANDRA SCHREURS EN MARJOLEIN ROOK WINNEN D’OSCAR

Algemeen Ingezonden

KAMPEN - Op de jaarlijkse vrijwilligersavond van KV DOS Kampen / Veltman zijn Sandra Schreurs en Marjolein Rook uitgeroepen tot vrijwilligers van het jaar. Sandra en Marjolein   hebben bloemen en de zogenaamde d’Oscar in ontvangst genomen.

De d’Oscars werd niet meer uitgereikt na een verkiezing, maar de winnaars van de afgelopen drie jaren zitten automatisch in de jury en zij beoordelen de genomineerde vrijwilligers. Volgens de jury was het een moeilijke beslissing, aangezien er veel vrijwilligers klaar staan voor de vereniging. Toen er werd gekeken wie er het meeste recht had op deze prijs was er geen enkele twijfel dat de d’Oscar dit jaar naar Sandra Schreurs moest.

Schreurs is al tientallen jaren actief binnen de club in diverse functies. Niets is te gek voor Sandra ze is op en top Dosser, kan organiseren als de beste, verzorgt al jaren de ledenadministratie, organiseert het schoolkorfbaltoernooi, actief in de jubileumcommissie,  jarenlang trainer/coach geweest en heeft veel gedaan in de activiteiten commissie. Dit totaal aan vrijwilligerswerk deed de weegschaal doorslaan.

Voor de tweede keer werd ook de jeugd d’Oscar uitgereikt. Die is bedoeld voor een jeugdlid, waarvan de jury vindt dat het een voorbeeld is voor zijn leeftijdsgroep. Deze aanmoedigingsprijs ging dit jaar naar Marjolein Rook. Ze is al geruime tijd jeugdtrainer, staat in weer en wind klaar voor de jeugd, heeft meegelopen met de avondvierdaagse en heeft deelgenomen aan de lampionoptocht.

(Op de foto van links naar rechts: Wilna Petersen (oud winnaar d’Oscar),  Sandra Schreurs, Marjolein Rook en Rowan van Bruggen (oud winnaar jeugd d’Oscar)