Afbeelding

Mateboer Jeugdronde van Kampen wederom een succes

Algemeen Ingezonden

Afgelopen weekend organiseerde KWC Kampen de Mateboer Jeugdronde van Kampen. Maar liefst 170 jeugdrenners reizen af naar Kampen om te strijden voor de prijzen. Renners uit alle hoeken van het land en zelfs van over de grens. Voor KWC stonden Erik van der Vegt en Jurre Weber aan de start.

Het wielerparcours van KWC lag er strak bij. Aangezien de baan gemaakt is op een oud vuilnisbelt, is er geen meter vlak op de baan. Een heuse ‘kuitenbijtertje’. Dit in combinatie met de aanwezigheid van een heerlijk zonnetje, maakte het een zware koers voor de jeugdrenners. Opgeven dat kennen de renners echter niet. Het was vechten geblazen, want onze jeugdronde telt mee voor de kwalificatie van het NK Jeugd. 

Martijn Roosien, van onze hoofdsponsor Mateboer Groep BV, verzorgde het startschot waarna de renners elk in hun eigen categorie hun wedstrijd verreden. De sfeer zowel in/tijdens de race als langs de baan was gezellig en sportief. Met een mooie bidon en zonnebril van Autoservice van de Belt, vertrokken de renners moe, voldaan en trots weer naar huis.

We kijken terug op een geslaagde, sportieve en gezellige dag. Fijn dat we de jeugd weer hebben mogen verwelkomen bij KWC Kampen.  

Afbeelding